De naam SweetMilk is afgeleid van oud-wielrenner Joop Zoetemelk. Hij was een soort nationale held, maar toch vooral erg bescheiden, zachtaardig en gewoon. Hij was goed in wat hij deed, omdat hij het waarschijnlijk ook gewoon leuk vond.. hard fietsen!

SweetMilk neemt je mee naar de zoete, dagelijkse sfeer van het gewone leven. Down to earth, verfrissend eenvoudig en herkenbaar.

Niet alleen positieve zaken zoals liefde en gezin komen aan bod, maar ook de wat meer beladen onderwerpen zoals onzekerheid, slechte gewoontes en het doorbreken van patronen komen terug in het repertoire van SweetMilk. Allemaal emoties en sentimenten waar veel mensen zich in kunnen herkennen en zich aan kunnen relateren.

Deze diverse onderwerpen worden door de band treffend bezongen in soms stevige popsongs met verrassende muzikale wendingen, als ook in meer wat rustiger goed opgebouwde muzieknummers. Deze energieke podiumeenheid is een genot om naar te luisteren, kijken en proeven; als Zoete Melk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *