SweetMilk is een band ontstaan rondom singer/songwriter Mike Mendels. Mike is pas op latere leeftijd muziek gaan maken, terwijl hij eigenlijk al heel lang wist dat dit hetgeen was, wat hem gelukkig maakte. Vandaag de dag heeft Daniel van de Graag zich als muzikaal genie bij de band gevoegd.

Kort gezegd; Mike komt met de ideeën en Daniel werkt dit uit tot liedjes die nooit meer uit je hoofd verdwijnen. Buiten Mike en Daniel maken Han, Jurgen en Remco de band compleet. Allen down to earth, nuchtere, ervaren muzikanten die hun sporen bij meerdere bands hebben verdiend.

Authenticiteit hebben de bandleden hoog in hun vaandel staan. Verwacht geen groot visueel spektakel, omdat dit niet bij de muziek en de bandleden past; de band is vooral eerlijk en maakt handgemaakte muziek zonder grote elektronische fratsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *